22 oktober

25 jaar cultuur in Leidsche Rijn

genre: diversen

Cultuur is er altijd en overal: toen, nu en straks!

Vroeger liep het dorp uit als de harmonie door de straat kwam. Tegenwoordig kunnen we in het nieuwe Leidsche Rijn genieten van een keur aan culturele activiteiten. In het kader van 25 jaar Leidsche Rijn willen we ruim overzicht geven van de vele culturele activiteiten die al bestaan en ontstaan zijn. Op zondagmiddag 22 oktober organiseert de Historische Vereniging in samenwerking met Cultuur19 en De Vrijstaat een theatershow.

Middels een visuele en muzikale tijdlijn brengen we een ode aan alle cultuur in 25 jaar Leidsche Rijn. Medewerking aan dit programma geven onder andere:

Ook in de foyer kunt u kennismaken van de cultuur van onze wijken. Kunstenaarscollectief @Kunstlint zal diverse ontwerpen tentoonstellen en verder maken wij de winnaar van de fotowedstrijd “het mooiste beeld van LR” bekend. De show zal gehouden worden in de Cultuurcampus, Burchtpoort 5, Vleuten. Inloop vanaf 13.30, aanvang 14.00, einde ca 16.30 waarna er nog gelegenheid is om met een hapje en drankje over de cultuur na te praten.

Poster (klik voor pdf-flyer)
volledige agenda