Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Adres

CultuurCampus
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten
030 6703122

Openingstijden (buiten schoolvakanties):

ma t/m vr 16.00 – 21.00 uur
za 9.00 – 13.00 uur
Tijdens de schoolvakanties gelden andere openingstijden.

Route naar parkeerplaats Amadeus Lyceum

Toegankelijkheid

Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een plek voor iedereen in de wijk. Daar zijn we nog niet. Indien u ons met kennis en ervaring wil ondersteunen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw tips en suggesties kunt u mailen naar c.vanswelm@cultuur19.nl (Claudia van Swelm).

Rolstoelgebruikers

De CultuurCampus is toegankelijk met rolstoel. Per 2021 zijn automatische schuifdeuren geplaatst. Na schooltijd openen deze automatisch. Onder schooltijd (doordeweeks voor 16.00 uur) is deze ingang officieel niet in gebruik en kunt u aanbellen, waarna we de deur voor u openen. Er is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig op de begane grond en er is een lift (hefplateau, 78 cm breed x 200 cm diep) naar de eerste verdieping. Parkeerruimte voor de deur is aanwezig voor kort parkeren (kiss ’n ride). Om de hoek (Burchtwal 7) zijn vier algemene gehandicapten parkeerplaatsen. Bekijk hier de parkeerplattegrond van de gemeente. Indien u met een rolstoel naar een voorstelling wil komen is het raadzaam van te voren contact op te nemen met Cultuur19 (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat. Indien het niet om een door ons georganiseerd evenement gaat, betrekken wij de organisator van het evenement.

Kaart met gehandicaptenparkeerplaatsen (klik voor de online kaart)

Kaart met gehandicaptenparkeerplaatsen (klik voor de online kaart)

Slechthorenden

De CultuurCampus heeft een inductie hals-lus voor slechthorenden. Indien u slechthorend bent en een voorstelling wilt bezoeken, nodigen we u uit contact met ons op te nemen (030-670 3122; tijdens kantooruren). De hals-lus is verkrijgbaar bij het loket.