Bereikbaarheid

De CultuurCampus is gevestigd op Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten.

Openingstijden (buiten schoolvakanties):

ma t/m vr 16.00 – 21.00 uur
za 9.00 – 13.00 uur
Tijdens de schoolvakanties gelden andere openingstijden.

Route naar parkeerplaats Amadeus Lyceum

Toegankelijkheid

Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een plek voor iedereen in de wijk. Daar zijn we nog niet. Indien u ons met kennis en ervaring wil ondersteunen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw tips en suggesties kunt u mailen naar c.vanswelm@cultuur19.nl (Claudia van Swelm).

Rolstoelrijders

De CultuurCampus is toegankelijk met rolstoel. De ingang heeft een klein drempeltje (5mm). Invalidetoilet is aanwezig op de begane grond en er is een lift (hefplateau) naar de eerste verdieping. Parkeerruimte voor de deur is aanwezig voor kort parkeren (kiss ’n ride). Om de hoek (Burchtwal 7) zijn vier speciale parkeerplaatsen. Bekijk hier de parkeerplaatsenkaart van de gemeente. Indien u met een rolstoel naar een voorstelling wil komen is het raadzaam van te voren contact op te nemen met Cultuur19 (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat. Indien het niet om een door ons georganiseerd evenement gaat, betrekken wij de organisator van het evenement.

Slechthorenden

De CultuurCampus heeft geen standaardvoorzieningen voor slechthorenden. Indien u slechthorend bent en een voorstelling wilt bezoeken, nodigen we u contact met ons op te nemen (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat.