Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Vanwege de maatregelen tegen Corona gelden andere openingstijden. Kijk op deze pagina voor de meest actuele informatie.

Adres

CultuurCampus
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten
030 6703122

Openingstijden (buiten schoolvakanties):

ma t/m vr 16.00 – 21.00 uur
za 9.00 – 13.00 uur
Tijdens de schoolvakanties gelden andere openingstijden.

Route naar parkeerplaats Amadeus Lyceum

Toegankelijkheid

Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een plek voor iedereen in de wijk. Daar zijn we nog niet. Indien u ons met kennis en ervaring wil ondersteunen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw tips en suggesties kunt u mailen naar c.vanswelm@cultuur19.nl (Claudia van Swelm).

Rolstoelgebruikers

De CultuurCampus is toegankelijk met rolstoel. De ingang heeft geen automatische deur. U kunt aanbellen, zodat we de deur voor u kunnen openen. Er is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig op de begane grond en er is een lift (hefplateau, 78 cm breed x 200 cm diep) naar de eerste verdieping. Parkeerruimte voor de deur is aanwezig voor kort parkeren (kiss ’n ride). Om de hoek (Burchtwal 7) zijn vier algemene gehandicapten parkeerplaatsen. Bekijk hier de parkeerplattegrond van de gemeente. Indien u met een rolstoel naar een voorstelling wil komen is het raadzaam van te voren contact op te nemen met Cultuur19 (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat. Indien het niet om een door ons georganiseerd evenement gaat, betrekken wij de organisator van het evenement.

Slechthorenden

De CultuurCampus heeft geen voorzieningen voor slechthorenden. Indien u slechthorend bent en een voorstelling wilt bezoeken, nodigen we u uit contact met ons op te nemen (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat.