vr 13 mrt - 2020 vrijdag 13 maart 2020

CultuurCampus en Corona

Op deze pagina informeren we je over de gevolgen van de Coronamaatregelen voor de activiteiten in het kunstencentrum van de CultuurCampus.

Update 23 mrt:
De CultuurCampus is voor alle activiteiten tot 6 april gesloten. Alle evenementen in de theaterzaal en groepslessen zijn afgelast tot en met eind mei. Of individuele lessen in de CultuurCampus eerder al weer opgepakt kunnen worden, is nog niet bekend.

Het kantoor van Cultuur19 telefonisch niet bereikbaar. Wel zijn wij per mail bereikbaar.

Het kunstencentrum van de CultuurCampus wordt beheerd door Cultuur19 en bestaat uit diverse leslokalen voor amateurkunst en een theaterzaal. De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door meerdere aanbieders.

Algemeen

Cultuur19 volgt de algemene richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl). We houden de adviezen continu in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan.

De CultuurCampus is een pand waarin doorgaans meerdere lesaanbieders en overige gebouwpartners actief zijn.

Lessenaanbod

De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door diverse aanbieders. Kijk op de websites van de aanbieders hoe zij omgaan met het aanbieden van lessen:

Programma in de theaterzaal

  • Het concert van Maze Voices en Popkoor Koffer op 5 april wordt verplaatst.
  • Het concert van Dutch Percussion Community, Harmonieorkest Vleuten C-orkest en Lady Wednesday op 11 april wordt verplaatst.
  • Voorstellingen Rare Vogels en Odysseus & Horatio van Sesar toneel zijn geannuleerd.
  • Voor de activiteiten vanaf juni raden we aan de agenda van de CultuurCampus in de gaten te houden.

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een les doorgaat? Kijk op de website van de lesaanbieder (zie hierboven). Overige vragen? Mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Corona.