wo 3 apr - 2024 woensdag 3 april 2024

Twee weekends vol voorstellingen van Sesar Toneel

De spelers van de voorstelling Minoes uit seizoen 2022-2023 (foto Sesar Toneel)

Sesar toneel speelt voorstellingen voor de hele familie

Sesar toneel is er weer klaar voor! De spelers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar staan te trappelen om te laten waar ze lang voor hebben gerepeteerd. Het belooft een mooi spektakel te worden in theater Vleuterweide op de CultuurCampus de komende weekenden. De toneelvoorstellingen zijn te zien op zaterdag 6 en zondag 7 april en op zaterdag 13 en zondag 14 april.

Elke leeftijdsgroep bij Sesar speelt een eigen voorstelling. Er valt dus wat te kiezen. Kom bijvoorbeeld kijken naar ‘Titanic’ over het schip dat niet kon zinken en waar de bemanning tot op het laatste moment probeert te redden wat er te redden valt. Of koop een kaartje voor ‘Assepoester’, een hilarische voorstelling over dit klassieke sprookje. Voor iedereen, maar vooral ook voor de jongere kinderen is ‘De Fabriek’ een hele leuke voorstelling. Het is gebaseerd op een beroemd verhaal dat iedereen kent.

En er is nog veel meer te zien in de toneelweekenden van Sesar. Bekijk het hele programma op www.sesartoneel.nl. Hier staan de voorstellingen, data en tijden op een rij.

Sesar toneel is al 14 jaar dé toneelschool in Leidsche Rijn voor en door jongeren (4 – 18 jaar)

De voorstellingen zijn gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje gooien samen met een professionele regisseur. De meer ervaren jongeren bedenken, schrijven en produceren zelf hun eigen toneelstuk. Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

meer nieuwsberichten