wo 23 mrt - 2022 woensdag 23 maart 2022

CultuurCampus en Corona

foto Cultuur19

Op deze pagina informeren we je over de gevolgen van de Coronamaatregelen voor de activiteiten in het kunstencentrum van de CultuurCampus.

Update 23 maart 2022:
Per 23 maart zijn alle verplichte coronamaatregelen opgeheven. Wel blijft het advies: hoesten in elleboog, was je handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Hoewel ook het thuiswerken grotendeels wordt losgelaten kan het nog gebeuren dat er geen kantoorbezetting is. Mail ons in die gevallen op info@cultuur19.nl.

Vragen? Neem contact op met je eigen lesaanbieder voor meer informatie over je individuele of groepslessen.

Het kunstencentrum van de CultuurCampus wordt beheerd door Cultuur19 en bestaat uit diverse leslokalen voor amateurkunst en een theaterzaal. De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door meerdere aanbieders.

Algemeen

Cultuur19 volgt de algemene richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl). We houden de adviezen continu in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan.

De CultuurCampus is een pand waarin doorgaans meerdere lesaanbieders en overige gebouwpartners actief zijn.

Lessenaanbod

De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door diverse aanbieders. Kijk op de websites van de aanbieders hoe zij omgaan met het aanbieden van lessen.

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een les doorgaat? Kijk op de website van de lesaanbieder (zie hierboven). Overige vragen? Mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Corona.

 

meer nieuwsberichten