di 22 nov - 2022 dinsdag 22 november 2022

Nieuw: STUDIO19 opnamestudio voor jongeren

foto Jelmer Bron

Op dinsdag 22 november starten KLUB19 en Amadeus Lyceum met een splinternieuw muziekproject: STUDIO19. STUDIO19 is een opnamestudio voor lokale jongeren (12-19 jaar) met een interesse in het opnemen van muziek. Zowel jongeren met een interesse in opnametechniek als uitvoerend muzikanten zijn van harte welkom om mee te doen.

Met STUDIO19 ontstaat er in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern een nieuwe mogelijkheid voor jongeren om zich op muzikaal vlak te ontwikkelen. Het is een uniek, gezamenlijk project van Amadeus Lyceum en KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19. Leerlingen van het Amadeus College krijgen onder schooltijd les van Ruben Grevelink in het gebruik van de studio. Na schooltijd is de studio beschikbaar voor alle muzikale jongeren uit de wijk. Professioneel studiotechnicus/producer Jelmer Bron begeleidt jongeren bij het maken van hun eigen productie.

De studio is gevestigd in de Amadeus Lyceum/CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten) en geopend op dinsdagen in de oneven weken tussen 16.00 en 18.00 uur. De ruimte is nadrukkelijk open voor álle jongeren die woonachtig of schoolgaand zijn Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, dus ook voor leerlingen die naar andere scholen in de wijk gaan. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig.

Kennismaking 22 november

Op dinsdag 22 november opent STUDIO19 van 16.00 tot 19.00 uur zijn deuren voor een eerste meet-up met geïnteresseerden jongeren. Centraal staat het kennismaken met elkaar en het inventariseren van elkaars ervaring en interesses. In overleg met de jongeren wordt een vraaggericht traject op maat bedacht.

Meer info en aanmelden

foto Jelmer Bron

meer nieuwsberichten