wo 16 dec - 2020 woensdag 16 december 2020

Sesar toneel zoekt spelers voor Peter Pan

Kom je meespelen in toneelstuk Peter Pan?

In juni 2021 gaat Sesar toneel de jeugdvoorstelling ‘Peter Pan’ op de planken zetten. En daarvoor zoekt Sesar jonge spelers: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die willen meedoen met dit avontuur! Kinderen die zichzelf al zien vliegen door de lucht als Peter Pan of Wendy. Of kinderen die het tof vinden om een gemenerik als Kapitein Haak te spelen. En er zijn natuurlijk veel meer leuke rollen in dit toneelstuk. De repetities beginnen op woensdag 13 januari. Een beetje toneelervaring is handig, maar hoeft niet. Bij Sesar speelt iedereen een rol.

Toneellessen voor verschillende leeftijden

In het nieuwe jaar start ook een nieuwe reeks toneellessen voor verschillende leeftijdsgroepen en op verschillende locaties. Zeker in deze onzekere tijd is het heerlijk om even de wereld om je heen te vergeten en samen een verhaal te verzinnen, een rol te spelen, teksten te leren, te improviseren en te spelen voor publiek. Het is maar net wat je leuk vindt.

Proeflessen

Iedereen die bij Sesar voor het eerst komt toneelspelen, krijgt een gratis proefles. Dan kan je ervaren hoe de sfeer is in de groep en hoe de lessen zijn. Je kan dan zelf natuurlijk bepalen of je het leuk vindt om door te gaan. Via de website www.sesartoneel.nl kan je je aanmelden voor de proefles. Vul het formulier in en geef aan voor welke groep je je opgeeft. Op de website staat ook meer informatie over de andere toneelgroepen van Sesar.

Mocht het door nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk zijn om op woensdag 13 januari te beginnen met de repetities, kan je je toch gewoon inschrijven. Want de lessen gaan zeker starten, maar het kan dus ook een weekje later zijn. Op de website staat de actuele startdatum.

Over Sesar toneel

Sesar toneel is al 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken onder leiding van een professionele regisseur. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

meer nieuwsberichten