06 april

Sesar Toneel – Epsilon groep

genre: theater

Een zonnige voorstelling van de Epsilon groep

Zomervakantie, Frankrijk. Op de camping Vallei de Soleil van Plien leren we de families De Groot en Van den Berg en de pasgetrouwde meneer en mevrouw Lakmaker kennen, maar wat houdt zich eigenlijk schuil achter de lachende vakantiegezichten en de tentflappen? 

Willemijn de Groot neemt haar nieuwe vriendin mee op vakantie en haar kinderen hebben daar nogal moeite mee, vooral omdat Casper net gedumpt is en Tess haar vriendje, Jason, niet mee mag nemen en de man van Saskia van den Berg heeft besloten liever te gaan vissen in de Ardennen dan samen met haar en de kinderen, die niet al te goed overweg kunnen met elkaar, naar Frankrijk te gaan. En waarom gaan meneer en mevrouw Lakmaker voor hun huwelijksreis naar een Franse camping?

Sesar toneel speelt voorstellingen voor de hele familie!

Sesar toneel is er weer klaar voor! De spelers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar staan te trappelen om te laten waar ze lang voor hebben gerepeteerd. Het belooft een mooi spektakel te worden in theater Vleuterweide op de CultuurCampus de komende weekenden. De toneelvoorstellingen zijn te zien op zaterdag 6 en zondag 7 april en op zaterdag 13 en zondag 14 april.

Elke leeftijdsgroep bij Sesar speelt een eigen voorstelling. Er valt dus wat te kiezen. Kom bijvoorbeeld kijken naar ‘Titanic’ over het schip dat niet kon zinken en waar de bemanning tot op het laatste moment probeert te redden wat er te redden valt. Of koop een kaartje voor ‘Assepoester’, een hilarische voorstelling over dit klassieke sprookje. Voor iedereen, maar vooral ook voor de jongere kinderen is ‘De Fabriek’ een hele leuke voorstelling. Het is gebaseerd op een beroemd verhaal dat iedereen kent.

En er is nog veel meer te zien in de toneelweekenden van Sesar. Bekijk het hele programma op www.sesartoneel.nl. Hier staan de voorstellingen, data en tijden op een rij.

Sesar toneel is al vanaf 2011 dé toneelschool in Leidsche Rijn voor en door kinderen tussen 4 en 18 jaar.

Sesar Toneel biedt kinderen een veilige en vertrouwde omgeving om vrij en vrolijk toneel te leren spelen. Want toneelspelen is leuk, spannend en leerzaam, en kinderen kunnen meer zelfvertrouwen krijgen door optreden voor publiek. Alle lessen worden gegeven door professionele dramadocenten.

De voorstellingen van de productiegroepen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken. En dit allemaal onder leiding van een professionele regisseur.

Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

volledige agenda