11 april

Concert ‘Vita Libertatus’

genre: muziek

Als gevolg van de maatregelen rondom Corona is dit concert komen te vervallen.

Op zaterdag 11 april ontmoeten de slagwerkgroep van de Dutch Percussion Community, deze keer samen met vocaalensemble Lady Wednesday en Harmonieorkest Vleuten C-orkest elkaar in een wervelend concert vol percussie, zang en blaasmuziek in de CultuurCampus.

De Dutch Percussion Community is een werkplaats voor beoefenaars en liefhebbers van slagwerk. Artistiek producent is Charles van Zanten. Artistiek leider project 2020 is Marcus Wiebenga. Het C-orkest van Harmonieorkest Vleuten bestaat uit jong muzikaal talent uit Vleuten-De Meern/Leidsche Rijn en omstreken onder leiding van Christiaan van der Weij.

Vocaalensemble Lady Wednesday bestaat uit zeven dames die het heerlijk vinden om samen te zingen en dit graag delen met andere mensen. Tijdens Gluren bij de Buren traden zij op met hun muzikale voorstelling “Free your mind”. Want zingen werkt verbindend en bevrijdend! Zij worden gecoacht door Emily van Orsouw.

Aanvang is om 19.30 uur (ovb).
Entree is gratis, na afloop wordt een donatie zeer op prijs gesteld. Dit concert is een co-productie van Dutch Percussion Community, Harmonieorkest Vleuten en Cultuur19, binnen het blaasmuziekprogramma Adezi.

Locatie: Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Kijk voor een routebeschrijving bij Bereikbaarheid.

www.dpcmusic.nl
www.harmonieorkestvleuten.nl

Harmonieorkest Vleuten C-orkest – foto Ger Wijtsma

foto: Lady Wednesday

volledige agenda