21 mei

De Hangouderen spelen ‘GEKRAAKT!!’

genre: theater

Na meer dan een half jaar van schrijven, improviseren en repeteren presenteert Theatergroep De Hangouderen hun nieuwe voorstelling ‘GEKRAAKT!!’. Op verschillende plekken in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn stellen de spelers weer, zoals u van ze gewend bent, een actueel thema aan de kaak.

Deze keer de woningnood. Want dat kan zo toch niet langer? Na de zoveelste afwijzing in de zoektocht naar een woning, besluit een groep ouderen met allerlei verschillende achtergronden een oud hotel te gaan kraken. Maar hoe werkt dat eigenlijk, samenwonen? Lukt het de bewoners om de verbinding met elkaar te vinden, ondanks alle verschillen? Weten ze zich staande te houden en met elkaar een mooie toekomst op te bouwen? Kom dat zien! Een muzikale, humoristische voorstelling voor iedereen die samenwoont, wil samenwonen of gewoon zin heeft in een leuk avondje (of middagje) uit.

Kaarten kunt u reserveren via dehangouderen@gmail.com, of telefonisch (van ma-vrij 17:00-18:00) via 06 26 019 345 of 06 44 22 11 57)

Vier voorstellingen

Behalve de CultuurCampus op zondag 21 mei, doen De Hangouderen met ‘GEKRAAKT!!’ ook nog drie andere locaties aan:

  • Zaterdag 29 april bij De Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten) om 19:30
  • Woensdag 10 mei bij de Kerk aan het Lint (Alendorperweg 103, Máximapark) om 15:00
  • Vrijdag 19 mei bij De Schalm (Oranjelaan 10, De Meern) om 19:30
volledige agenda