23 november

Grote Prijs van Leidsche Rijn: voorronde #2

genre: muziek

De tweede voorronde GPLR

Op donderdagavond 23 november nemen zes bands het tegen elkaar op in de derde voorronde van de Grote Prijs van Leidsche Rijn, dé bandwedstrijd voor jongeren uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Alle voorrondes van de Grote Prijs zijn live te volgen via YouTube. De link naar de livestream wordt te zijner tijd bekendgemaakt.

De tweede voorronde vindt plaats in de CultuurCampus, de thuisbasis van Cultuur19 en het Amadeus Lyceum. Inloop is om 19:15 en aanvang om 19:30. Kaartjes (€2,00) worden aan de deur verkocht.

Deelnemende bands zijn:

  • Mariposa
  • Limerent
  • Layers
  • MC Druipsteen
  • Chronic Iconic
  • Acoustic Oceans

Foto bovenaan door Aad van der Tas

Wil jij achter de schermen helpen bij GPLR? Laat het weten via DM @klub19!

Over De Grote Prijs van Leidsche Rijn

In twee zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen, die beginnende bands verder op weg helpen, zoals studiotijd bij Studio Moskou, een optreden bij Azotod, masterclass performance, een masterclass song writing en meer. Veel deelnemers weten hun weg vervolgens naar de Utrechtse podia te vinden. Electric Memories en Skylake traden onder meer op in ACU, Magik Trick won in 2019 de Clash of the Titans en Between The Jars tourden in 2019 door India.

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een initiatief van KLUB19 om jonge muzikanten bijeen te brengen en de bandcultuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een impuls te geven. KLUB19 is een initiatief van Cultuur19 en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Azotod, De Vrijstaat, DUMS, dB’s, Studio Moskou en Vocal Arts Academy.

volledige agenda