25 november

Grote Prijs van Leidsche Rijn voorrondes

genre: muziek

Op 19, 25 en 26 nov binden lokale jongerenbands de strijd aan om die felbegeerde Grote Prijs van Leidsche Rijn 2021.

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is dé bandwedstrijd voor jongeren van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Er zijn prachtige bandprijzen te winnen waaronder bandcoaching, gratis oefenen bij dB’s of een opname in Studio Moskou

Lees verder

Voorrondes

  • vrijdag 19 november 2021 @Azotod (Meerndijk 126, De Meern)
  • donderdag 25 november 2021 @Amadeus Lyceum/Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)
  • vrijdag 26 november 2021 @Amadeus Lyceum/Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)

Finale

  • vrijdag 17 december 20.00 uur @Azotod (Meerndijk 126, De Meern)

Volg ons op Instagram

Aftermovie 2019

Over De Grote Prijs van Leidsche Rijn

In drie zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen, die beginnende bands verder op weg helpen, zoals studiotijd bij Studio Moskou, een optreden bij Azotod, masterclass performance, een masterclass song writing en meer. Veel deelnemers weten hun weg vervolgens naar de Utrechtse podia te vinden. Electric Memories en Skylake traden onder meer op in ACU, Magik Trick won in 2019 de Clash of the Titans en Between The Jars tourden in 2019 door India.

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een initiatief van KLUB19 om jonge muzikanten bijeen te brengen en de bandcultuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een impuls te geven. KLUB19 is een initiatief van Cultuur19 en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Azotod, De Vrijstaat, DUMS, dB’s, Studio Moskou en Vocal Arts Academy.

volledige agenda