18 december

HOV & Stage Skills presenteren: MAMMA MIA!

genre: muziek | theater

Deze winter staat de CultuurCampus even in feestelijke Griekse sferen

De jongeren (13-18 jaar) van Stage Skills en het C-orkest van Harmonieorkest Vleuten brengen de swingende musical MAMMA MIA!

In deze vrolijke en romantische voorstelling komen zang, acteren en muziek prachtig samen. Natuurlijk hoor je bekende ABBA klassiekers voorbij komen. En je waant je even op een heerlijk, zonnig Grieks eiland waar Sophie vlak voor haar huwelijk van moeder Donna wil weten wie haar vader is…..

Samenwerking tussen het Harmonieorkest Vleuten en Stage Skills

Stage Skills heeft met het Musical café 10 performers in de leeftijd 13-18 jaar. Ze hebben voor deze musical show hun productie van afgelopen juni weer opgepakt en staan onder leiding van de docenten Jessica de Graaf en Thomas van Kleinwee.

HOV-C is een orkest met ongeveer 25 muzikanten in de leeftijd vanaf 13 jaar. Zij spelen zo’n 4 jaar een instrument en vormen het hoogste niveau jeugdorkest binnen de vereniging. Het orkest staat onder leiding van dirigent Christiaan van der Weij.

De musicalsterren en orkestleden zien je graag op zondag 18 december in de CultuurCampus in Vleuterweide. Het theater is vanaf 11.00 uur geopend voor publiek, de musical begint om 11.30 uur. En om nog even in zuidelijke sfeer te blijven, kun je na afloop lekker genieten van Griekse hapjes.

 

volledige agenda