25 augustus

In Je Makie 2020

genre: muziek | theater

Van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 augustus organiseren we een nieuwe editie van In Je Makie in de CultuurCampus.

Ben jij 8-12 jaar en wil je jezelf vier dagen lang onderdompelen in het maken van een kunstwerk of performance? Dan is​ In Je Makie echt iets voor jou. Onder begeleiding van twee professionele kunstenaars maak je samen met je mede-Makies een eigen voorstelling, die een plekje krijgt in de Leidsche Rijn Festival Live Show (zondag 6 september).

We storten ons dit jaar op het thema miscommunicatie en maken De Voorstelling Die Niemand Snapt, snap je?

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@cultuur19.nl o.v.v. In Je Makie 2020. Je ontvangt een factuur voor de betaling. Natuurlijk houden ook wij ons aan de maatregelen tegen corona.

De Kunstenaars

Nina van Driel (dans)

Nina werkt het liefst met jouw eigen fantasie. En daarom mag je zelf je eigen dansideeën en bewegingen verzinnen. Misschien bedenk je wel een goed verhaal om op of over te dansen. Nina van Driel studeerde in 2009 af aan de Fontys dansacademie in Tilburg als docent dans. Naast klassiek ballet en moderne danslessen op een dansschool geeft ze ook dansles op verschillende basisscholen. “Wanneer kinderen weten waarom of waarover ze dansen zie ik dat ze sterker, groter, hoekiger of juist zachter bewegen, de danskwaliteit van de beweging wordt groter. Daarnaast vind ik passende muziek heel belangrijk. Een dans over strijd en gevaar wordt nóg spannender wanneer de muziek dit accentueert.”

www.dansgek.nl

Jeroen Bouman (muziek)

Natuurlijk mag passende muziek niet ontbreken. Jeroen is expert op het gebied van muziek maken met technologie. Samen gaan jullie op zoek naar de perfecte sound voor de performance. Op zijn zevende is Jeroen begonnen met gitaarspelen en sindsdien is muziek de rode draad in zijn leven. In 2005 studeerde hij af als componist bij de studie Muziek en Technologie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Al tijdens zijn master richtte hij met een mede-student de Muziek-Werkplaats op om kinderen en jongeren op een leuke manier enthousiast te maken voor muziek. Naast het runnen van het bedrijf is Jeroen altijd muziek blijven maken, in opdracht van bedrijven maar ook veel voor de lol in zijn studio thuis.

www.muziek-werkplaats.nl

Informatie

Data: dinsdag 25 aug – vrijdag 28 aug ​(en presentatie op Leidsche Rijn Festival op 6 sept 2020)
Tijden: 9.00-17.00 uur
Locatie: CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)
Kaarten: voor 4 dagen (prijzen excl. servicekosten)

  • 1 deelnemer: 150 euro p.p.
  • 2 of meer deelnemers: 125 euro p.p.
  • U-pastarief: 75 euro p.p.

Leeftijd: 8-12 jaar (aankomend schooljaar in groep 5).
Inbegrepen: lunch, drinken en tussendoortjes. Met allergieën wordt rekening gehouden.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden 2020

volledige agenda