03 juni

Musical Theater Lab speelt ‘Liever populair?!’

genre: theater

Liever Populair?!

Weet jij waar je hoort? Ben jij een sporter? Een muzikant? Of toch een boekenwurm? Op deze twee verschillende scholen hebben alle leerlingen hun eigen plekje. Maar wat als je niet blij bent met dat plekje? Of je als nieuwe leerling, je plekje nog moet zoeken? Hoe zorg je er dan voor dat je bij het juiste groepje komt, zodat je ‘erbij’ hoort en populair wordt? Je kunt ‘coole’ kleren aantrekken, zodat anderen je er leuk uit vinden zien. Je kunt veranderen hoe je loopt en hoe je staat. Je kunt doen alsof je dezelfde hobby’s hebt als je klasgenoten. Je hoeft eigenlijk alleen maar te luisteren naar alle stemmen om je heen, die zeggen wat je wel en niet zou moeten doen. Dan willen de populaire leerlingen vast wel vrienden met je zijn. En als iedereen je cool vindt en vrienden met je wil zijn, dan is het leven veel leuker! Toch? Maar hoe ver zou jij gaan, voor dat plekje aan de top? Want ben je uiteindelijk liever populair? Of liever jezelf?

Musical Theater Lab

Musical Theater Lab (MTL) is een plek waar kinderen en volwassenen kunnen zingen, spelen, dansen, regisseren, organiseren, maken, improviseren, schrijven, doorgroeien, falen, slagen, onderzoeken en vooral ook plezier hebben in het theatervak en met elkaar.
Leerlingen van Musical Theater Lab stromen door naar o.a. de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU), het Fontys Conservatorium in Tilburg, de MusicAllFactory in Tilburg, de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag (DAPA) e.a.

volledige agenda