02 juli

Open dag DUMS Leidsche Rijn

genre: diversen

Kom kijken – luisteren – meedoen – smullen van muziek en meer op de Open Dag van DUMS Leidsche Rijn op de CultuurCampus.

Probeer je favoriete instrument, doe mee met de kleuterlessen en luister naar presentaties van leerlingen. En schrijf je vast in voor onze muzieklessen van volgend seizoen!

We nodigen jullie uit voor de Open Dag van DUMS op 2 juli. We maken graag kennis met iedereen en bieden terwijl we informatie over cursussen geven een dag vol entertainment en aciviteiten. De wekker mag gezet worden, want we beginnen al om 10.00 voor de kids met allerlei activiteiten begeleid door onze docenten. Een uur of 12 arriveert het luchtkussen met de suikerspinmachine en de pannenkoekentruck en maken we de morgen af. Voor iedereen trouwens ook nog een foodtruck met Indische hapjes.

Om 13.00 begint de instrumentenmarkt in de foyer waar we informatie verschaffen over de instrumenten en alles wat met DUMS te maken heeft. Niet alleen de cursussen intern maar ook de cursussen extern zoals b.v. DUMS ON THE ROAD die scholen voorziet in muziekleer. Bart van de Lisdonk zal ondertussen wat kinderliedjes ten gehore brengen.

Ook tussen 13.00-17.00 de optredens in de grote zaal met o.a De pianoklas, de kidsklas , leerlingen dwarsfluit/gitaar, Amadeusstudenten, de UTRECHTSE VOCAL GROOP, Iman Spaargaren band en natuurlijk onze huisband Tremmble. Om 17.00 hebben we de borrel in de foyer waarvoor we iedereen uitnodigen en gezellig met ons te komen babbelen of te genieten van het optreden van Rafaello en Amber die vanuit BOKS Cultuurhuis de pannen van het dak komen spelen.

Gewoon een lekker dagje DUMS! Iedereen welkom. Geen entree.

Omdat corona weer een beetje oplaait, vragen we je voor alle zekerheid een (gratis) kaartje te reserveren. Dat kan via onze ticketshop.

www.dums.nl

Instagram

Facebook

volledige agenda