10 juni

Popkoor Prestige Pro presenteert: Unstoppable

genre: muziek

Unstoppable! Dat is Popkoor Prestige Pro.

Dit koor van bijna 30 getalenteerde en speciaal geselecteerde zangers en zangeressen uit het hele land, is er klaar voor! Een theatertour die wordt gestart in de CultuurCampus in Vleuten op zaterdag 10 juni 2023, vanaf 20.00 uur. Tijdens dit avondvullende programma laat dit energieke, spetterende en professionele koor zien wat het kan!

Wellicht ken je Popkoor Prestige Pro al van televisieoptredens, samenwerkingen tijdens mooie concerten en opnames of als backing vocals bij grote namen. Je hebt Popkoor Prestige Pro onder andere kunnen zien bij BEAU, Circus Gerschtanowitz, Omroep MAX, Ademnoot en verschillende optredens met onder andere Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en Tino Martin.

Deze keer is het tijd voor een echte eigen theatertour! Onder de artistieke leiding van dirigent en arrangeur Ton van Diepen, weet Popkoor Prestige Pro keer op keer het publiek te verrassen. Het repertoire is afwisselend en modern. Dit werd door de jury van het popkorenfestival Steenwijk ook wel ‘verjongend’ genoemd, toen de eerste prijs aan het koor werd uitgereikt.

Je gaat genieten van indrukwekkende arrangementen, een krachtige uitstraling en prachtige koorregie. In de regie zie je een mooie koppeling tussen tekst, beleving en muziek.

Hier moet je bij zijn, hiernaast kun je de tickets bestellen!

volledige agenda