25 maart

Starlight Boulevard presenteert: Musical Event SAME

genre: muziek | theater

Kom genieten van een middag of avond vol musicals, lekkere hapjes en gezelligheid

Dan organiseert Starlight Boulevard met René Daalhuisen Catering en Stichting Reinaerde het Starlight Musical-Event ‘SAME’.

Wat is er te doen?

In de Theaterzaal kunt u genieten van een concert uitgevoerd door de leden van Starlight Boulevard. We brengen enerzijds nummers uit bekende klassiekers en anderzijds pareltjes uit nieuwe en minder bekende shows. Hierbij worden we live begeleid door een professionele band bestaande uit Gerben Kruisselbrink (Piano / Muzikaal Leider), Michiel Pelgrom (Bas), Patrick Meutstege (Gitaar) en Michel Rözer (Drums).

In de kantine zorgt René Daalhuisen Catering ervoor dat het publiek niets tekort komt. Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maar liefst vijf hapjes per persoon.

In de hal (alleen op zondag) staat Dagcentrum De Werkspecht van Stichting Reinaerde met leuke kraampjes in de foyer, waarin ze hun spullen verkopen. Stichting Reinaerde zorgt voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Het resultaat van het werk dat wordt verricht in Dagcentrum De Werkspecht zal op de zondag te zien en te koop zijn.

SAME wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

volledige agenda