05 september

STUDIO19

genre: muziek


KLUB19 en Amadeus Lyceum zijn gestart met een splinternieuw muziekproject: STUDIO19. STUDIO19 is een opnamestudio voor lokale jongeren (12-19 jaar) met een interesse in het opnemen van muziek. Zowel jongeren met een interesse in opnametechniek als uitvoerend muzikanten zijn van harte welkom om mee te doen.

  • Wil jij weten hoe muziek wordt opgenomen in een professionele studio?
  • Heb jij iets geschreven, muziek of tekst, waar je een (heel aardige!) expert naar wil laten luisteren voor feedback?
  • Wil je zelf aan de slag met het opnemen van je eigen of andermans muziek?

Dan is STUDIO19 echt bedoeld voor jou.

Meld je aan via dit formulier (check hieronder de data)

Wat is STUDIO19?

STUDIO19 is een gezamenlijk project van Amadeus Lyceum en KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19. Leerlingen van het Amadeus College krijgen onder schooltijd les van Ruben Grevelink in het gebruik van de studio. Na schooltijd is de studio beschikbaar voor alle muzikale jongeren uit Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern en omgeving. Professioneel studiotechnicus/producer Jelmer Bron begeleid je bij het maken van je eigen productie.

De studio is gevestigd in de Amadeus Lyceum/CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten) en geopend op dinsdagen om de week tussen 16.00 en 19.00 uur. De ruimte is nadrukkelijk open voor álle jongeren die woonachtig of schoolgaand zijn Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, dus ook voor leerlingen die naar andere scholen in de wijk gaan. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig. Check hier op welke dagen de studio open is:

 

volledige agenda