02 april

Talent Academy

genre: theater

Zie de talenten schitteren in de CultuurCampus

Op zondag 2 april is het zover; de Theatervoorstellingen van de Talent Academy. Al ons Talent zal te zien zijn in onze jaarlijkse Theatervoorstelling in de theaterzaal van Cultuur19 in Vleuten (Utrecht).

De Talent Academy

Het doel van de Talent Academy is om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met de kunsten en hierin plezier te laten beleven. Iedereen heeft Talent. De Talent Academy is dan ook voor iedereen! Het gaat niet om prestaties, het gaat om beleving, ontdekking, ontwikkeling en bovenal, heel veel plezier!

De Talent Academy stimuleert leerlingen in het ontdekken van hun talenten. We laten de leerlingen ervaren dat ze ergens goed in zijn en helpen hen daar nog beter in te worden!
onderwijs. Hoe?

  • Door onder schooltijd ontdekkingslessen aan te bieden
    tijdens Talentendagen of Talentweken,
  • na schooltijd in 4 Let’s Meet workshops verder te onderzoeken,
  • om aansluitend in een langlopende cursus op de Academy verder te ontwikkelen

Het doel van de Talent Academy is om leerlingen een kans te geven talenten te ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen en zowel onder als na schooltijd bewust en op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met kunst en cultuur.Een leerling die moeite heeft met taal kan een bijzonder talent hebben om zich uit te drukken op beeldend vlak.

Door het eenmalig kennismaken met een discipline ontwikkelt een leerling nog geen talent. Talentontwikkeling verloopt in fasen of stappen. Daarom biedt de Talent Academy de kans om talenten te onderzoeken en te ontwikkelen met een driestappenplan

De lessen worden begeleid door onze talentcoaches en combinatiefunctionarissen. Eenvoudig te herkennen aan de kleding.

Meer informatie over de Talent Academy: detalentacademy.nl

volledige agenda