04 november

Try-out HOV-B & Guilty Pleasures zingt

genre: muziek

Een duoconcert van het Harmonieorkest Vleuten en Guilty Pleasures

Het HOV-B orkest van het Harmonieorkest Vleuten gaat dit jaar voor het eerst op concertconcours. Daarvóór, op vrijdag 4 november, geven zij een try-out concert voor dit optreden. En daarbij is een verrassende samenwerking gevonden: voor de pauze speelt het orkest namelijk hun concourswerken en erna zingt het koor van Guilty Pleasures!

Op zaterdag 12 november gaat HOV-B voor het eerst op concours. Bij het try-out concert kan het orkest alvast ervaren hoe het is om het programma uit te voeren voor publiek. En het mooie daarvan is, dat ook de  mensen die niet mee kunnen naar Enschede nu de kans hebben om deze mooie muziek te horen. Kom dus vooral naar dit thuisconcert. En wil je ook naar het concours komen, ga dan mee als fan om het een week later (nogmaals) te horen in de fraaie zaal van het muziekcentrum in Enschede.  Het orkest kan de support goed gebruiken.

Kijk voor meer info op www.harmonieorkestvleuten.nl.

Guilty Pleasures

Na de pauze is het tijd voor iets heel anders, want dan maakt Guilty Pleasures er een feestje van. Net als het HOV repeteert Guilty Pleasures wekelijks in de CultuurCampus. Het koor zingt de songs die je, inderdaad, met recht guilty pleasures mag noemen. Denk aan de Dolly Dots, ABBA, Madonna maar ook Disney en de Vengaboys. Stuk voor stuk songs die je hoort in de karaokebar of meezingfeesten. Je hoeft dus zeker niet stil te blijven zitten…

volledige agenda