27 maart

Verkassen

genre: theater

Theatergroep de Hangouderen treedt na twee jaar weer op met de voorstelling Verkassen

Verkassen gaat over bewoners van de dorpen Vleuten, De Meern en Haarzuilens die de ontwikkeling van vinexwijk Leidsche Rijn hebben meegemaakt. In deze voorstelling zijn veel herkenbare thema’s verwerkt. De annexatie door Utrecht, onteigeningen en daarmee het verdwijnen van de land- en tuinbouw, verhuizingen, nieuwe buren en alles wat daarbij komt kijken. Tot slot: wennen aan de nieuwe wijk. Deze thema’s worden op een humoristische en muzikale wijze gebracht door dertien enthousiaste spelers.

De voorstellingen van de Hangouderen zijn gebaseerd op verhalen en ervaringen van ouderen in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern. Daarom spreken ze vooral ouderen aan, maar ook mensen met ‘oudere’ ouders zullen veel situaties herkennen. En om zoveel mogelijk, ook niet zo mobiele senioren, te bereiken wordt er in verschillende zalen gespeeld.

Op zondag 27 maart is Verkassen te zien in de CultuurCampus! Kaarten à €5,- zijn te reserveren via 06-36208680 of 06-26019345 tussen 17.00 en 18.00 uur. Pinnen is niet mogelijk, na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Uitgelichte foto van Birgit Schuch

volledige agenda