21 mei

Voorstellingen Sesar Toneel

genre: theater

Het hele weekend lang voorstellingen van de kinderen en jongeren van Sesar

Op zaterdag en zondag 21 en 22 mei speelt Sesar toneel haar voorstellingen in het theater van de CultuurCampus. De spelers van Sesar zijn dolblij om weer te mogen optreden voor publiek. Het wordt een weekend vol voorstellingen van de verschillende groepen. Elke voorstelling zullen twee groepen spelen, zie het schema:

Zaterdag 21 mei

14:00 uur Odysseus (gamma groep) en Orestes en Elektra (epsilon groep)

19:30 uur Romeo en Julia (delta groep) en Orestes en Elektra (epsilon groep)

Zondag 22 mei

10:30 uur De Ettertjes (alfa groep) en Rare Vogels (beta groep)

13:30 uur De Ettertjes (alfa groep) en Rare Vogels (beta groep)

16:00 uur Odysseus (gamma groep) en Romeo en Julia (delta groep).

Sesar

Sesar is een jeugdtoneelschool in Leidsche Rijn. Al meer dan tien jaar biedt Sesar kinderen een veilige en vertrouwde omgeving om vrij en vrolijk toneel te leren spelen. Naast hun locatie in Leidsche Rijn Centrum, repeteren zij wekelijks ook in de CultuurCampus. De voorstellingen van Sesars productiegroepen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken, onder leiding van een professionele regisseur.

Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

volledige agenda