27 augustus

Zomerkunstprogramma In Je Makie (27-30 aug)

genre: dans | beeldende kunst

Ben je 8 tot 12 jaar oud en hou je van kunst maken en dansen? Dan is In Je Makie echt iets voor jou.

In de zomervakantie toveren we de CultuurCampus om tot een kunstwerkplaats voor kinderen. Vier dagen lang (27-30 augustus) ga je samen met je mede-Makies en twee kunstenaars werken aan een eigen kunstwerk. Wát het wordt? Een voorstelling, een expo, een performance of een beeld? Jullie bepalen het helemaal zelf. Het thema is ‘Als ik later groot ben’.

Jullie uiteindelijke werk krijgt een plek in het programma van het Leidsche Rijn Festival op 8 sept in het Castellum Hoge Woerd. Dus laat je fantasie op volle toeren draaien en meld je snel aan!

Even voorstellen: de kunstenaars!

Esther Hoogendijk tovert met licht. Ze maakt kleurrijke videoprojecties o.a. bij performances. Samen met Esther sla je aan het experimenteren met overheadprojectoren, beamers, dia’s en lampen. Je werkt in het klein op diaformaat om het vervolgens levensgroot te projecteren. Wat gebeurt er als je kleuren mengt of over elkaar projecteert? Wat je ook verzint, de uitkomst is altijd verrassend.

Raymond Ramdihal is danser. Hij is dol op urban arts (zoals hiphop, rap en graffitikunst). Samen met Raymond ontwerp je een dansperformance. Kun jij met dans vertellen hoe de wereld er over twintig jaar uit ziet?

De kaartverkoop verloopt iets anders dan eerdere jaren. Stuur een mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. In Je Makie aanmelding. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en een informatiedocument. Voor de kosten ontvang je van ons een factuur.

  • In de prijs zit inbegrepen: 4 dagen (27 – 30 aug) van 9.00-17.00 uur creatief programma onder leiding van professionele kunstenaars, drinken, lunch en tussendoortjes.
  • Na aanmelding ontvang je een informatiedocument en een inschrijfformulier. Op dit formulier kun je o.a. eetwensen aangeven.
  • Op deelname aan deze activiteit zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Heb je hier vragen over, bel ons op 030 670 3122 (kantoortijden) of mail ons op info@cultuur19.nl.

In Je Makie op het Leidsche Rijn Festival 2018 (foto Frouke Ringenoldus)

volledige agenda